Social 23 Iunie 2017 17:36
In contextul evenimentelor din viata politica din ultimele zile, artistul Tudor Chirila si-a exprimat parerea printr-o postare pe pagina oficiala de Facebook. 
"Tot ce se intampla zilele astea sub ochii nostri scarbiti si stupefiati este MULT mai rau decat ceea ce s-a intamplat in februarie la ceas de noapte. O tara intreaga este calcata in picioare de un singur om. O mascarada fara nicio cusatura se desfasoara nestanjenita. Romania este pur si simplu sugrumata, strivita de luptele pentru putere dintr-un partid de penali. Alt partid populat de penali (PNL) asista neputincios de pe margine. USR nu are penali, dar nu reuseste sa devina partid. Alte partide adapostes alti penali. Tara este aproape de haos legislativ si administrativ. Oamenii sunt debusolati. Și atunci, ma intreb: oare de ce nu sunt de doua ori mai multi oameni in strada decat in februarie cu o cerere simpla?

O noua lege a lustratiei, niciun condamnat penal in functie publica. Sau orice revendicare de bun simt care sa elibereze politica si administratia romaneasca de acesti ticalosi fara scrupule. Pentru ca, altminteri, o sa ne ducem zilele intr-o tara in care suntem zilnic scuipati in fata de catre ei. Și respectul nostru de sine va ajunge (daca nu a facut-o deja) atat de jos incat nu va mai avea niciun rost sa ne intrebam daca mai suntem oameni. Intre ei cei care isi bat joc de noi nelimitat si noi cei care nu avem nicio limita in a accepta toata aceasta batjocura va fi in curand un mare semn de egalitate. Ferma animalelor"
, a scris Tudor Chirila, pe pagina sa oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.