Social 23 Iunie 2017 16:43
Compania de stat Hidroelectrica a inregistrat un leu profit brut, la fiecare doi lei productie vanduti. 

Compania a inregistrat in primele cinci luni ale anului 2017 un profit brut de 743,7 milioane de lei, cu aproximativ 155 milioane de lei mai mult, fata de aceeasi perioada a anului precedent. Rezultatul reprezinta o crestere cu 26%, potrivit News.ro, citat de digi24.ro.

“Performantele Hidroelectrica in conditii hidrologice deficitare, exprimate prin cifra de afaceri si profitul brut, sunt mai bune decat in perioada similara a anului 2016 si reflecta masurile de eficientizare continuate de societate”, se mai arata in comunicat.

Actionarii au decis sa acorde dividende in valoare de 1.035 miliarde de lei, corespondent a 90% din profitul net, inregistrat anul trecut.

Primul trimestru s-a incheiat cu un profit brut, care atinge 482 milioane de lei, cel mai mare castig trimestrial, obtinut de companie, pana in momentul de fata, cu aproximativ 100 milioane de leimai mult, fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.