Social 23 Iunie 2017 10:49
Un adolescent de 17 ani este internat in coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce a practicat un joc periculos, sarind de pe cladirea unei foste fabrici din oras, de la inaltimea de cativa metri.

Baiatul se antrena pentru parkour, un sport periculos, practicat in mediul urban, care presupune sarituri si miscari de fuga peste diverse obstacole.

Incidentul s-a petrecut pe ruinele unei foste fabrici din municipiul Iasi.

Tanarul s-a urcat la nivelul al doilea al cladirii si a incercat sa sara peste un pod, care face legatura cu o alta cladire din apropiere, insa in momentul cand a sarit, el s-a dezechilibrat si a cazut in gol.
La fata locului, a intervenit un echipaj al Ambulantei, iar adolescentul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, in stare de coma.

"Baiatul se afla internat la Terapie Intensiva, este in coma profunda. Starea este foarte grava, cu leziuni cerebrale si toraco-abdominale. Prognosticul este unul rezervat“, a declarat, vineri, Florin Gramada, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, potrivit News.ro.

Politia judetului Iasi face cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul.

De asemenea, Politia Locala a inceput o ancheta pentru a vedea cui apartin ruinele fostei fabrici din Iasi si de ce in zona respectiva nu este asigurata paza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.