Social 21 Iunie 2017 12:10
O adolescenta de 15 ani din Copsa Mica, judetul Sibiu, a ajuns la spital cu mai multe fracturi, dupa ce s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului in care locuieste, pentru ca parintii au incuiat-o in casa pentru a nu pleca la o petrecere. Politistii au deschis o ancheta, desi familia nu este cunoscuta cu probleme.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca o adolescenta de 15 ani din localitatea Copsa Mica s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului in care locuieste.

”Fata dorea sa participe la o petrecere, insa mama sa nu a lasat-o si a incuiat-o in casa. Pentru ca dorea totusi sa participe, adolescenta s-a aruncat de la etajul al treilea”, au precizat sursele citate, potrivit News.ro.

Adolescenta a suferit multiple fracturi si a fost transportata, initial, la Spitalul Municipal Medias, ulterior la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Starea ei este buna si este constienta.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul si daca se impun masuri, cu toate ca familia nu este cunoscuta ca avand probleme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.