Incepand cu editia de anul acesta, campania Blood Network ofera bilete gratuite si pentru festivalul Neversea, care va avea loc la Constanta.

”Ne dorim sa oferim tinerilor varianta alternativa prin care pot obtine bilete la festivalurile Untold si Neversea. Cei care doneaza sange primesc un bilet de o zi la unul dintre cele doua festivaluri. Vrem sa dam un imbold pentru donarea de sange in Romania, pentru ca tara noastra trebuie sa se obisnuiasca cu astfel de actiuni in sprijinul pacientilor, nu doar de cateva ori pe an, cand este nevoie de sange in spitale. Donarea de sange ar trebui sa fie, cumva, in educatia noastra de zi cu zi”, a declarat Edy Chereji, directorul de marketing si comunicare al festivalului Untold, potrivit agerpres.ro.

Potrivit acestuia, in prima zi a campaniei, s-au inscris 150 de persoane. In urma donatiei, acestea vor primi un bilet la unul dintre cele doua festivaluri.

Caravana mobila Blood Network va ajunge si in Bucuresti, weekendul viitor, dupa care va poposi in Timisoara si Constanta.