Social 16 Iunie 2017 16:19
Weekendul acesta vine, in Bucuresti, cu o serie de evenimente mult asteptate, printre care se numara concertul Kings of Leon, Parov Stelar sau competitia Corporate Tennis Open. 

Kings of Leon - cel mai asteptat eveniment al acestui weekend. Formatia canta in premiera la Bucuresti, in cadrul turneului Walls. Evenimentul este organizat de Alive, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti. Intrarea se face incepand cu orele 17:30. Concertul va fi deschis de Golan, urmat de LP, potrivit bucuresteni.ro.

Parov Stelar - fanii sunt asteptati la Arenele Romane, incepand cu ora 19:00. Artistul sustine acest concert, cu scopul de a-si promova noul album "The Burning Spider".

Summer Fair - evenimentul este gazduit de Centrul Cultural Palatele Brancovenesti si isi propune sa promoveze arta, traditiile si mestesugurile romanesti, cu producatori locali si nationali, dar si mici mesteri artizani.

Corporate Tennis Open - reprezentantii mediului de afaceri concureaza la turneul de tenis, care a ajuns la cea de-a treia editie. Anul trecut, au fost disputate 150 de meciuri.

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! - cea mai noua productie a Teatrului Elisabeta; este o adaptare dupa piesa dramaturgului francez Marc Camoletti, "Don't dress for dinner!". Reuneste actori precum: Aurelian Temisan, Maria Buza, Tania Popa, Monica Davidescu, Anca Dinicu si multi altii. Spectatorii sunt introdusi in intimitatea casei de vacanta, unde este prezentata armonia conjugala, care se risipeste destul de repede, odata cu aparitia amantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.