The Mansion, noul hotel-boutique din Centrul Vechi al Capitalei, introduce in premiera pe piata hoteliera din Romania -handy-, dispozitivul mobil revolutionar care imbunatateste calitatea serviciilor oferite de hotel si usureaza vizita de afaceri sau vacanta mult visata a fiecarui client.

The Mansion Boutique este primul hotel din Romania care implementeaza -handy-, o solutie mobila gratuita, ideala pentru turisti, ce optimizeaza totodata calitatea serviciilor hotelului. Fiecare client care foloseste “handy”, telefonul potrivit pentru calatorul modern, va beneficia de apeluri locale și internaționale nelimitate, acces gratuit la internet, continut specific pentru destinatia aleasa, promoții exclusive in cadrul hotelului si servicii non-stop de asistenta hoteliera.

“Suntem bucurosi sa lansam in hotelul nostru acest smartphone performant si binecunoscut deja in hotelurile din intreaga lume. Tot ce inseamna inovatie, tehnologie, customer service performance, reprezinta teluri de atins pentru echipa The Mansion, iar - handy - completeaza perfect acest capitol”, a declarant Simona Iancu, manager The Mansion Boutique Hotel.

Funcțiile telefonului cum ar fi mesajele push și ghidul “LUXOS”, imbogatesc experienta clientilor directionandu-i spre promotiile hotelului, dar si catre locurile si localurile cele mai populare din oras, obiective turistice si multe altele. Hotelul ofera, de asemenea, servicii unice care raspund nevoilor si dorintelor oaspetilor.

Handy este un dispozitiv atat wireless cat si 4G cu ajutorul caruia putem comunica in orice moment cu oaspetii nostri, chiar si cand nu se afla in hotel, iar acest lucru le da acestora o si mai mare incredere in serviciile noastre”, a completat managerul hotelului.

Toti clientii care vor inchiria o camera la The Mansion Boutique Hotel incepand de joi, 15 iunie, vor putea folosi gratuit dispozitivul handy oriunde in Bucuresti.