Social 13 Iunie 2017 13:55
Un avion Boeing 737-700 al companiei Tarom s-a intors pe aeroportul din Bruxelles, dupa ce a intampinat o serie de probleme la motor, la doar 20 de minute dupa decolare. 

Un avion Boeing 737-700, al companiei aeriene de stat Tarom, care zbura pe ruta Bruxelles – Bucuresti, s-a intors din zbor din cauza unei probleme tehnice aparute la unul dintre motoare si a aterizat in siguranta pe aeroportul din Bruxelles, a anuntat marti compania.

Pasagerii au fost debarcati si vor fi rerutati pe urmatoarea cursa, potrivit companiei.

”Cursa Tarom ROT 372 Bruxelles – Bucuresti, de astazi 13 Iunie 2017, operata cu aeronava de tip Boeing 737-700, care a decolat de pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 10:26, s-a intors din drum dupa 20 minute de zbor din cauza unei probleme tehnice apãrute la unul dintre motoare. Aeronava a aterizat in siguranta la Bruxelles, pasagerii au fost debarcati, primesc asistenta la sol si vor fi rerutati pe urmatoarea cursa a companiei Tarom”, se arata in comunicat, potrivit News.ro.

Transportatorul aerian a achizitionat in leasing, in acest an, doua avioane noi Boeing 737-800 NG, care inlocuiesc cele doua aparate Airbus A310, cumparate in 1992 de Guvernul Petre Roman. Pana la aceasta achizitie, Tarom avea o flota de 21 de avioane, dintre care doar 19 operau in acelasi timp, din cauza operatiunilor de mentenanta.

Tarom a inregistrat un avans de 71,2% al pierderilor anul trecut, fata de anul anterior, pana la 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), pe fondul scaderii veniturilor si al valorii activelor imobilizate, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.