Social 11 Iunie 2017 11:08 de Clara Vacaru
Brigada de politie rutiera a facut publice imagini de la incidentul in care a fost implicat fostul parlamentar Cristian Boureanu.

In afara scenelor deja cunoscute, in care Boureanu ii ameninta pe politisti si il loveste pe unul dintre ei, este prezentat intreg dialogul cu acestia. In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il "scoate" la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat. Filmul se incheie cu episodul in care politistul este lovit pentru a doua oara si riposteaza dandu-i un pumn in fata lui Cristian Boureanu.

Boureanu i-a prins mana in usa politistului dupa ce acesta a inapoiat actele soferului masinii in care se afla fostul parlamentar. Ulterior, cel agresat i s-a adresat fostului deputat spunandu-i: "Te scot eu frumos la stiri astazi!".

"Pentru injuraturi, o sa vezi tu acum cum iti facem dosar. Lasa ca ai sa vezi!", mai spune el, in timp ce Boureanu riposteaza spunand ca il va lasa fara pensie si ii reproseaza ca el ii vorbeste "cu dumneavoastra", iar politistul i se adreseaza cu "tu".

Dupa mai multe schimburi de replici, in care cei doi se anunta reciproc ca imaginile vor ajunge pe Facebook, politistul il avertizeaza din nou ca va merge la IML pentru a-si scoate certificat medical si ca lui Boureanu i se va intocmi dosar penal pentru ultraj si pentru vatamare corporala.


Politistul relateaza unui alt echipaj venit la fata locului cum Cristian Boureanu l-a injurat si i-a facut semne obscene dupa ce a inapoiat actele soferului masinii in care acesta se afla. "E intr-o stare vadita de ebrietate, uita-te la el cum arata!", le precizeaza el colegilor.

"Te linistesc eu maine dimneata, fara niciun fel de problema, ca acum nu procepi, ca esti baut", mai spune politistul, iar in scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, ripostand la randul lui.

In aceeasi noapte, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior, fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri dupa-amiaza, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic mentionat ulterior si de avocata acestuia.

Citeste si:
Dana Roba, acuzații dure la adresa lui Daniel Balaciu. A suferit...
Dana Roba, acuzații dure la...

Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru 30 de zile, fiindu-i intocmit dosar penal pentru ultraj. Surse din Politie au declarat ca in timpul audierior el a invocat inclusiv amnezia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.