Social 10 Iunie 2017 00:05 de Clara Vacaru
Katy Perry poate fi urmarita continuu de fani timp de trei zile, pe YouTube, intr-un demers de promovare a noului ei album, intitulat ”Witness”, lansat vineri, informeaza consequenceofsound.net.

Streaming-ul live ”Katy Perry - Live: Witness World Wide” va tine 3 zile, pe YouTube.

In aceeasi zi in care Katy Perry a lansat albumul ”Witness”, melodiile cantaretei Taylor Swift au revenit pe Spotify, dupa trei ani de cand artista a boicotat serviciul. Fanii au speculat ca aceasta nu a fost o coincidenta, Taylor Swift reluand intentionat colaborarea cu Spotify, Apple Music, Amazon Music si Deezer, vineri, potrivit independent.co.uk.

”Pentru a sarbatori vanzarea a peste 10 milioane de copii ale albumului «1989» in toata lumea si a anuntului RIAA despre cele 100 de milioane de certificare, Taylor doreste sa le multumeasca fanilor punandu-le la dispozitie intregul sau catalog de melodii pe toate serviciile de streaming, la miezul noptii”, au anuntat reprezentantii artistei.

RIAA ofera certificate cumulative de fiecare data cand o piesa este descarcata sau ascultata online de cel putin 150 de ori.


Cele doua cantarete au o relatie dificila, Katy Perry confirmand recent ca s-au certat pe tema angajarii unor dansatori.

”Witness” este primul album de studio al artistei americane Katy Perry dupa o pauza de patru ani - dupa albumul ”Prism” - si va fi promovat prin intermediul unui turneu in America de Nord.

Katy Perry este cel mai bine vandut artist in mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de piese difuzate in streaming in intreaga lume. Ea este si una dintre vedetele cu cel mai mare numar de admiratori pe retelele de socializare.

Katy Perry s-a aflat si in prim-planul spectacolului de la cea de-a 49-a editie a galei Super Bowl, unde a stabilit un nou record, pentru cel mai vizionat show din istoria acestui eveniment sportiv nord-american.

Citeste si:
FOTO Katy Perry a născut primul copil. Ce nume a ales pentru fetița sa
FOTO Katy Perry a născut...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.