Social 9 Iunie 2017 16:38
Modalitatile ideale de a ne petrece timpul weekendul acesta, in Capitala, includ evenimentul "La pas pe Calea Victoriei", Festivalul de Statui Vivante si cele doua premiere cinematografice mult asteptate: "Wonder Women" si "Baywatch".

Sambata si duminica (10:00 - 21:00) segmentul dintre Piata Victoriei si strada George Enescu va deveni zona pietonala, ce gazduieste evenimentul "La pas pe calea Victoriei", ce cuprinde mai multe activitati, cu acces gratuit. Programul include: artisti stradali, mimi, arlechini, animatori, papusi uriase, muzicieni etc, potrivit news.ro. Jocurile copilarie sunt si ele incluse in desfasurator, fiind o excelenta modalitate de a celebra Ziua copilului. Cei mici se pot bucura de ateliere de creatie, de spectacole de teatru si expozitii de panouri.

Pentru cei mai mari, acest weekend ofera Festivalul International de Statui Vivante, care se afla la a 7-a editie si se desfasoara in parcul Crangasi. Statuile vivante vor reprezenta personaje precum: Coco Chanel, Steve Jobs, Albert Einstein, Walt Disney, Wolfgang Amadeus Mozart, Alfred Nobel, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Gustave Eiffel, Henry Ford şi Nikola Tesla, statuia grecească, Madonna înlăcrimată, Marilyn Monroe.

Iubitorii de film au parte de doua premiere: "Wonder Women", regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot si Chris Pine in distributie si "Baywatch", regizat de Seth Gordon, cu Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Dwayne Johnson si Alexandra Daddario in distributie.

Pavilionul de arta ii asteapta pe vizitatori cu o expozitie numita ”Luchian si independentii”, prilejuita de Centenarul Luchian, care include opere ale artistului din mai multe muzee, dar si colectii private. Principalul scop al acestei expozitii este acela de a oferi o privire de ansamblu asupra creatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.