Social 8 Iunie 2017 15:49
Banca elena Piraeus Bank intentioneaza sa isi vanda activele din regiunea balcanica, inclusiv pe cele din Romania. Decizia este parte integranta a unui plan strategic, valabil pana in anul 2020. 

Piraeus Bank intentioneaza sa isi vanda toate activele din zona balcanica si sa reduca creditele neperformante. Toate aceste demersuri sunt parte integranta a unui plan strategic, valabil pana in 2020.

”Viziunea noastra este sa fim cea mai credibila banca din Grecia. Planul nostru strategic are sens. Obiectivele noastre sunt dificile dar pot fi indeplinite”, a spus miercuri Megalou, directorul general al institutiei financiare, care si-a preluat atributiile in aprilie, informeaza News.ro, citat de digi24.ro.

Banca se confrunta inca cu probleme, dupa recesiunea care a crescut rata de somaj in Grecia la un nivel record. Aceasta intentioneaza sa isi restranga activitatea si sa vanda subsidiarele detinute in Bulgaria, Romania, Serbia, Albania si Ucraina, in cadrul planului strategic "Agenda 2020".

In prezent, in Romania, grupul elen deserveste 300.000 de clienti, in 100 de sucursale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.