Social 6 Iunie 2017 15:38 de Clara Vacaru
Absolventii care obtin 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Neversea din Constanta si Untold de la Cluj-Napoca, iar elevii care s-au inscris la sesiunea din vara a bacalaureatului vor putea cumpara abonamente cu reducere la cele doua manifestari.

Organizatorii Untold continua si in acest an traditia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Si pentru ca 2017 a adus un nou festival in familia Untold, reprezentantii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merita sa aiba acces gratuit si la Neversea”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

De asemenea, absolventii de 10 primesc si un voucher in valoare de 500 de lei din partea unui hypermarket.

Toti cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat in sesiunea din vara vor putea achizitiona abonamentul cu reducere la cele doua festivaluri, in perioada 6 iunie - 10 iulie. Astfel, pentru abonamentul la Untold au o reducere de 150 de lei din pretul final de 550 de lei, iar pentru Neversea, reducerea este de 195 de lei, din abonamentul de 420 de lei.

Ca in fiecare an, si in 2017 sustinem performanta in educatie si incercam sa le oferim tinerilor variante cat mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au asteptat tot anul. Si pentru ca familia Untold s-a marit cu inca un festival, cel mai mare de pe litoralul romanesc, Neversea, cei care dau bac-ul anul acesta sunt si mai norocosi pentru ca vor avea distractie dubla”, a declarat Adrian Chereji, directorul de marketing si comunicare de la Untold si Neversea.

Festivalul Untold are loc intre 3 - 6 august la Cluj-Napoca, iar festivalul Neversea este programat sa se desfasoare intre 7 - 9 iulie, la Constanta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.