Social 1 Iunie 2017 12:26
Politicienii au transmis mesaje pe retelele de socializare cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a postat un clip in care sustine ca, de 1 iunie, va sta ca in fiecare an cu multi copii, pentru ca ei sunt viitorul Romaniei.

"De ziua lor, le doresc tuturor copiilor sa fie sanatosi, plini de energie, sa-i bucure pe parinti si pe bunici, sa aiba un drum bun in viata, sa fie ocrotiti de Sfantul Stelian, binefacatorul celor mici!", a scris edilul Capitalei pe Facebook.

"Dragi copii,

Astazi este ziua voastra. Este ziua in care ne invatati si pe noi, cei mai mari, cum sa visam la un viitor mai bun. Noi avem ce invata de la voi: curajul si curiozitatea de a cunoaste, optimismul si increderea in propriile forte, iubirea pentru tot ce este frumos si diferit.

Pentru voi trebuie sa construim o lume a normalitatii, in care sa aveti sanse egale la educatie, cultura si sanatate. Fiecare dintre voi are un drum unic si frumos in viata: veti fi medici, profesori, aviatori, parinti exceptionali sau chiar lideri care vor schimba intreaga lume.

Credeti in voi! Urmati-va visele si cereti celor mai mari sa va ajute sa fiti mai buni decat ei!

Romania are nevoie de tineri educati. Romania de azi poate fi mai buna maine, doar prin investitia in noua generatie!

La multi ani!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.