Social 1 Iunie 2017 10:53
Printre institutiile care si-au anuntat programul pentru minivacanta de Rusalii se numara Posta Romana, bancile, dar si marile centre comerciale. Cele mai multe dintre acestea raman inchise in zilele de 1 iunie si 5 iunie. 

Toate oficiile postale din tara sunt inchise de pe 1 pana pe 5 iunie. In ceea ce priveste industria bancara, bancile vor avea program cu publicul doar in ziua de 2 iunie. Magazinele din sectorul de retail isi desfasoara programul obisnuit si in aceste zile de sarbatoare.

Posta Romana anunta ca se supune prevederilor din Codul Muncii: „Printr-o hotarare a conducerii Postei Romane si ziua de vineri, 2 iunie, a fost stabilita zi libera. Salariatii vor recupera aceasta zi de munca, sambata, 10 iunie 2017, cand toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor avea program normal de lucru”, se arata in comunicatul transmis de Posta Romana, citat de digi24.ro.

Unitatile bancare isi desfasoara programul obisnuit doar in data de 2 iunie, pe 1 si pe 5 iunie, acestea fiind inchise.

Din fericire, marile lanturi de magazine isi desfasoara programul obisnuit, inclusiv in zilele declarate libere pentru angajatii din sectorul public. Acestea vor fi deschise atat pe 1 iunie, cat si pe 2 si pe 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.