Social 31 Mai 2017 15:51
Spitalul Judetean din Arad a fost invadat de gandaci. Acestia au patruns in special in saloanele de Pediatrie. Problema a fost sesizata de mama unui pacient, care a filmat insectele si a raspandit filmuletul pe retelele sociale. 

Spitalul Judetean din Arad este invadat de insecte, care au ocupat in special saloanele de Pediatrie. Acestea reprezinta o sursa de bacterii, care ar putea agrava starea de sanatate a pacientilor.

Cazul a fost sesizat de mama unui pacient, internat la Spitalul Judetean Arad, care a filmat insectele misunand in salonul de Pediatrie si a raspandit filmuletul pe retelele sociale. Imaginile arata cum insectele isi fac loc prin sertare, chiuvete si chiar prin paturile copiilor.

Tras la raspundere de mama pacientului, directorul spitalului da vina pe firma de dezinsectie, care nu isi respecta cuvantul dat.

„S-a aprins lumina si gongile de pe noptiera, de pe dulapioare, de pe paturi, care incotro. La lumina nu stau, ziua nu stau, doar pe jos mai prindeam si omoram asa cativa,” povesteste mama, pentru digi24.ro.

Declaratia acesteia este sustinuta si de alte mame, care se vad nevoite sa isi interneze copiii la Spitalul Judetean Arad.

Directorii institutiei se angajeaza sa faca dezinsectie din ce in ce mai des, in speranta ca vor scapa de insectele daunatoare. Cladirea nu a mai fost renovata de 21 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.