Social 30 Mai 2017 10:51
Politistul Marian Godina a decis sa dea din nou examen de admitere la Academia de Politie "A.I. Cuza", la frecventa redusa, unde pot participa agentii de politie care indeplinesc anumite conditii si care intentioneaza sa devina ofiteri, scrie digi24.ro.

"Anul asta m-am decis sa dau din nou examen de admitere la Academia de Politie A.I. Cuza, la forma de invatamant frecventa redusa, la care pot participa agentii de politie care indeplinesc unele conditii si care vor sa devina ofiteri, asta in cazul in care sunt admisi, iar apoi si termina cei 3 ani de academie.

Azi am sustinut proba sportiva de care am trecut cu brio, iar apoi m-am dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicala. Pe langa lista lunga de analize si examene medicale, am inceput prin a fi masurat si cantarit. Am aflat cu ocazia asta ca la 1.77 m si 85 kg sunt obez si, astfel, nu sunt apt sa devin politist. (paradoxul e ca sunt deja)", a scris Marian Godina pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.