Social 28 Mai 2017 13:49 de Clara Vacaru
Mai multe persoane au fost ranite, duminica, dupa ce telecabina care face legatura intre Balea Cascada si Balea Lac a intrat cu viteza in statie si s-a lovit de peron. Mai multe echipaje de pompieri, SMURD si salvamontiti s-au deplasat la locul accidentului.

UPDATE - Si cea de-a doua telecabina care circula intre Balea Cascada si Balea Lac s-a izbit de zid la sosire, la Balea Lac, fiind alte trei persoane ranite, pentru coborarea carora din munte s-a solicitat elicopterul SMURD.

Patru persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite in accidentul de telecabina produs duminica la Balea Cascada, starea victimelor fiind stabila. Accidentul s-a produs dupa ce telecabina a intrat cu viteza prea mare in statie, primele informatii aratand ca s-ar fi produs o defectiune la sistemul de franare.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat ca in accidentul de telecabina au fost ranite patru persoane - un copil de patru ani care a suferit fractura de piramida nazala, un barbat care si-a fracturat un picior, dar si doua femei care acuza dureri la picioare si la coloana.

Starea victimelor nu este grava, dar medicii nu au decis deocamdata cate dintre ele vor fi transportate la spital.

De asemenea, potrivit surselor citate, vor fi evaluate de echipajele medicale toate persoanele care se aflau in telecabina.

Pana acum nu se stie exact cum s-a produs accidentul, dar telecabina se pare ca ar fi intrat cu viteza prea mare in statie si s-a izbit de peron, in urma unei defectiuni la sistemul de franare.
Telecabina implicata in incident face legatura intre Balea Cascada si Balea Lac si transporta 15 oameni.

In urma incidentului, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, SMURD si salvamontisti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.