Social 28 Mai 2017 13:38 de Clara Vacaru
Daniel Constantin a lansat duminica, pe Facebook, o invitatie catre generatia „altfel” sa se alature proiectului sau PRO Romania, pe care urmeaza sa il lanseze luni. 

Invitatie catre generatia altfel. A mai ramas o singura zi pana cand vom lansa oficial PRO Romania, un nou proiect in care eu si multi oameni credem cu putere. Ne-am propus, printr-o altfel de gandire sa actionam altfel”, a scris Daniel Constantin.

El a explicat ce inseamna „altfel” si cine se regaseste in aceasta generatie.

Nu doar tinerii sau doar oamenii cu experienta. Nu doar oamenii noi in politica sau doar cei care stiu bine fenomenul. Generatia altfel este generatia tuturor celor care stiu ca lucrurile pot fi facute altfel, pot fi facute bine. Generatia celor care nu s-au implicat sau nu au fost lasati sa-si puna in practica ideile bune. Generatia celor care cred ca si in tara lor lucrurile pot fi indreptate si dezvoltate pentru a se trai bine. Este generatia tuturor celor care au un cuvant de spus si nu au putut fi auziti. Tineri, in varsta, oameni noi sau cu experienta, medici sau ingineri, economisti sau agricultori, antreprenori sau functionari, in mod individual sau in grup, toti trebuie sa fie auziti! Toti vor binele segmentului din care provin si nu au putut sau poate nu au vrut sa fie ascultati!”, a afirmat fostul copresedinte ALDE.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.