Social 27 Mai 2017 14:51 de Clara Vacaru
Calin Popescu-Tariceanu doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2019 si pentru acest obiectiv transforma ALDE intr-un PFA, a declarat, intr-un interviu pentru Agerpres, deputatul Daniel Constantin.

"Eu am spus foarte clar si repet chestiunea asta si cred ca acum a inceput sa o inteleaga si domnul Dragnea: Domnul Tariceanu are un obiectiv foarte clar si pentru asta probabil va ajunge sa sacrifice si ALDE, doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2019", a afirmat Daniel Constantin.

El a spus ca Tariceanu a avut o "reactie taioasa" la adresa premierului in privinta legii salarizarii.

"Am vazut zilele trecute o reactie taioasa la adresa premierului: de ce a trimis legea salarizarii in Parlament, in conditiile in care o agrease si domnia sa in cadrul sedintei comune pe care a avut-o cele doua partide PSD si ALDE. Nu vreau sa caracterizez gestul ca atare, dar eu am avertizat public si o mai fac inca o data, domnul Tariceanu a spus-o la un moment dat, daca va fi nevoie va scoate ALDE de la guvernare pentru a-si atinge obiectivul domniei sale. Deci, transforma, daca vreti, incet, incet, ALDE dintr-un partid politic intr-un PFA, persoana fizica autorizata. Cred ca asta este o caracterizare scurta", a adaugat deputatul.

Constantin a mai spus ca, pentru el, Tariceanu a intrat in istorie. "Pentru sanatatea politicii romanesti, sper ca la un moment dat sa intre si in istoria politicii romanesti", a adaugat acesta.

Potrivit lui Constantin, s-au facut abuzuri si fondurile primite pentru un partid parlamentar au fost folosite unilateral de catre Calin Popescu-Tariceanu, scrie Hotnews.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.