Social 27 Mai 2017 12:24 de Clara Vacaru
 Actorii Ben Stiller si Christine Taylor au anuntat ca se despart dupa 17 ani de casnicie si ca cei doi copii pe care ii au impreuna vor ramane prioritatea lor, scrie The Guardian.

Stiller si Taylor, care sunt casatoriti din anul 2000, au facut anuntul vineri, printr-un comunicat.

Cu imensa dragoste si respect, dupa cei 18 ani petrecuti impreuna ca un cuplu, am decis sa ne despartim. Prioritatea noastra va fi, in continuare, cresterea copiilor nostri ca parinti devotati si cei mai buni prieteni. Rugam presa sa ne respecte intimitatea in aceste momente”, au scris cei doi.

Ben Stiller si Christine Taylor s-au casatorit in anul 2000, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe o plaja din Hawaii. Cei doi au jucat impreuna in filme precum ”Zoolander”, ”DodgeBall: A True Underdog Story”, ”Tropic Thunder”, ”Zoolander 2” si ”Arrested Development”. Cei doi locuiesc la New York si au impreuna doi copii - Ella Olivia, nascuta pe 9 aprilie 2002, si Quinlin Dempsey, nascut pe 10 iulie 2005.

Nascut pe 30 noiembrie 1965, in New York, Benjamin Edward Meara "Ben" Stiller este actor, regizor producator si scenarist, cunoscut pentru rolurile interpretate in filme precum ”Viata secreta a lui Walter Mitty/ The Secret Life of Walter Mitty”, ”Zoolander”, ”Mary cea cu vino-ncoa'/ There's Something About Mary”, trilogia ”Un socru de cosmar/ Meet the Parents”, ”Furtuna tropicala/ Tropic Thunder”, seria de animatie ”Madagascar” si trilogia ”O noapte la muzeu/ Night at the Museum”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.