Social 27 Mai 2017 12:01 de Clara Vacaru
 Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina se vor semnala, sambata, in cea mai mare parte a tarii, dar de duminica vremea se incalzeste, iar temperaturile vor ajunge si la 27 de grade Celsius.

Sambata, in regiunile centrale, sudice si estice, precum si in zona montana si cea submontana vor fi innorari si averse ce vor avea si caracter torential, insotite de intensificari de scurta durata ale vantului si posibile caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 15-20 de litri pe metru patrat.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime se vor situa in general intre 15 si 25 de grade Celsius, iar cele minime intre 8 si 16 grade.

De duminica, vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si izolat ploi de scurta durata dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor ajunge si la 27 de grade Celsius.

In Bucuresti, sambata va ploua in special in prima parte a zilei. Dupa-amiaza vor fi in jur de 20 de grade, urmand ca temperaturile sa scada pe timpul timpul noptii, cand vor fi in jur de 12 grade, iar vantul va sufla slab si moderat. Duminica va fi vreme frumoasa, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 23-24 de grade.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.