Social 25 Mai 2017 15:32 de Clara Vacaru
O tanara de 18 ani din orasul Rosiorii de Vede a fost salvata de politistii din Teleorman, dupa ce iubitul acesteia a sesizat autoritatile spunand ca tatal fetei o tine legata in lanturi.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Teleorman, Teodora Dragole, politistii au fost sesizati, miercuri, de catre un barbat de 20 de ani ca iubita sa, cu doi ani mai tanara, este tinuta captiva si legata cu lanturi de catre tatal sau. Tanarul a mai sutinut in sesizarea facuta ca a fost talharit de catre rudele fetei.

Dupa ce au obtinut mandate de perchezitie pentru toate cele cinci locuinte pe care familia fetei le detine pe o strada din Rosiorii de Vede, politistii au descins joi, iar intr-una dintre case au gasit-o pe femeie legata cu lanturi si au eliberat-o.

De asemenea, politisti au gasit in alta locuinta suma de 4.900 de euro, care este posibil sa provina dintr-o infractiune, banii fiind ridicati.

Tatal fetei si fratele acesteia au fost retinuti si pusi sub acuzare pentru lipsire de libertate in mod ilegal si talharie.

In momentul in care a constatat ca ancheta ia amploare, tanara de 18 ani a sustinut in fata politistilor ca s-a legat singura cu lanturi. Surse judiciare sustin ca incidentul a avut loc intr-o familie de romi.

Politia continua cercetarile, cei doi barbati urmand sa fie prezentanti instantei cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.