Business 25 Mai 2017 00:10 de Clara Vacaru
Un barbat din judetul Giurgiu si-a injunghiat pe strada sotia, pe motiv ca aceasta a intentat actiune de divort si nu voia sa se impace cu el. In timp ce femeia era dusa la spital pentru a primi ingrijiri medicale, sotul, care a fugit de la locul agresiunii, a mers intr-o padure si s-a spanzurat, fiind gasit mort cateva zeci de minute mai tarziu.

Barbatul, in varsta de 44 de ani, nu se mai intelegea cu sotia lui, in varsta de 36 de ani si era foarte nemultumit de faptul ca aceasta il anuntase ca divorteaza.

Surse judicare au declarat pentru News.ro ca marti dupa amiaza sotul a oprit in trafic autoturismul sotiei, iar cei doi s-au luat la cearta, in cele din urma barbatul injunghiindu-si fosta partenera de viata. Un trecator a sunat la 112 si a anuntat autoritatile despre incident.

Inainte ca politistii si echipajul medical sa ajunga la fata locului, sotul agresor a fugit.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, unde a primit ingrijiri medicale, in prezent fiind in afara oricarui pericol. Cateva zeci de minute mai tarziu, politistii au fost din nou sesizati prin numarul 112, de catre un alt trecator, despre faptul ca in padurea de la Gostinu un barbat a fost gasit spanzurat. Verificarile anchetatorilor au aratat ca decedatul este barbatul care isi injunghiase sotia.

Cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.