Social 24 Mai 2017 11:40
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pana sambata noaptea.

De miercuri, ora 15.00, pana sambata ora 23.00 "vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina", se arata in informare.

"In dupa-amiaza zilei de miercuri si in noaptea de miercuri spre joi astfel de fenomene vor fi frecvente in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii. Joi, vineri si sambata instabilitatea atmosferica se va manifesta in sudul, centrul si estul teritoriului si in toata zona montana.

Se vor inregistra cantitati de apa care, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 40...50 l/mp", mai spun meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.