Social 22 Mai 2017 12:16 de Clara Vacaru
Asociatia "Bucuresti fara ei" a depus la Primaria Capitalei notificarea prin care anunta instalarea primului cort pentru strangerea de semnaturi in vederea organizarii referendumurilor de demitere a primarului general al capitalei, Gabriela Firea, a primarilor de sector si a Consiliului General al Muncipiului Bucuresti (CGMB).

Cortul va fi amplasat la Piata Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea - coltul cu magazinul H&M si intersectia Pietei Unirii cu Splaiul Unirii. Strangerea de semnaturi la cort este preconizata sa inceapa pe 7 iunie si sa dureze 5 luni, dar nu exista o conditie legala privind termenul, deci va dura cat e necesar, se arata intr-un comunicat emis de asociatie, potrivit Hotnews.ro.

"Poate va intrebati de ce doar un singur cort. Raspunsul e simplu: resursele. Instalarea si mentinerea unui cort implica resurse umane si materiale; voluntari care sa stea la cort sau oameni platiti sa faca asta, materiale informative, tricouri etc. Pe toti cei care vor sa ne sustina sa mentinem cortul si sa instalam si altele, ii rugam sa o faca, fie prin voluntariat, fie prin donatii. Doar impreuna putem reusi", se arata in comunicatul asociatiei.

Iata notificarea trimisa de catre asociatia "Bucuresti fara ei" Primariei Capitalei


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.