Social 17 Mai 2017 15:43
Cea mai mare echipa dedicata unei cauze de la Semimaratonul Bucuresti, Team HOSPICE powered by Kaufland, a adunat 400 de alergatori la startul competitiei. Toti participantii au luat parte la cursele semimaratonului, dedicandu-si efortul copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania.
Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor si alergatorilor, Team HOSPICE a adunat fonduri de peste 215.000 de lei, in cadrul evenimentului sportiv. Peste 60.000 de lei din suma totala reprezinta fonduri stranse prin intermediul conturilor create de membrii Team HOSPICE pe galantom.ro. Toate fondurile realizate cu aceasta ocazie, se vor transforma in servicii de ingrijire paliativa, acordate gratuit si neconditionat, celor care infrunta un diagnostic necrutator si in sprijin pentru familiile acestora.

“Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de Team HOSPICE, la Semimaratonul Bucuresti. Ne-am simtit din nou ca intr-o mare familie, in care fiecare gest este facut cu constiinta faptului ca acesta reprezinta alinare pentru cineva care sufera de o boala incurabila. Dincolo de atmosfera minunata de la competitie, fondurile realizate de Team HOSPICE sunt ajutor real pentru cei aflati intr-un moment dificil al existentei lor”,
a spus Mirela Nemtanu, directorul executiv al HOSPICE Casa Sperantei.

Potrivit unui comunicat remis 9am, peste 60 de voluntari HOSPICE Casa Sperantei au fost gazdele alergatorilor, atat la punctul de hidratare, cat si la Cortul Team HOSPICE din Piata Constitutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.