Social 15 Mai 2017 17:09 de Clara Vacaru
Castigatorul marelui premiu in valoare de peste 2,2 milioane de euro la Loto 6/49 la extragerea din 11 mai - un pensionar din judetul Valcea - a mers, luni, la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul.

Potrivit reprezentantilor Loteriei, Gheorghe Nastase, pensionar din Dragasani, judetul Valcea, este castigatorul marelui premiu la Loto 6/49, in valoare de 10.286.597,39 de lei, obtinut la extragerea din 11 mai.

Barbatul spune ca "joaca de-o viata” la Loterie, iar primul gand, cand a aflat ca este marele castigator, a fost ca isi va ajuta cei doi copii.

Biletul norocos a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de 4,9 lei. Biletul a fost jucat la o agentie din Dragasani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.