Social 13 Mai 2017 17:04
O fetita in varsta de cinci ani a cazut intr-un put din orasul Racari, judetul Dambovita, ea ramanand agatata de o galeata la doi metri adancime. Pompierii din Racari intervin, la ora transmiterii acestei stiri, pentru scoaterea copilei din put.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea, copilul cazut in put este o fetita in varsta de cinci ani. Primele informatii de la fata locului arata ca aceasta nu a ajuns in apa, ci a ramas agatata de galeata putului, la o adancime de aproximativ doi metri.

Pompierii de la Garda de Interventii Racari actioneaza pentru scoaterea copilului, iar la ora transmiterii acestei stiri echipajele asteapta sosirea unui buldoexcavator de la Primarie cu ajutorul caruia sa sape in jurul putului pentru a putea ajunge la copil.

Un accident similar s-a petrecut in 25 aprilie, cand Danut, un copil de un an si opt luni a cazut in putul din curtea casei din localitatea Balta Sarata, judetul Teleorman, fiind scos dupa zece ore, relateaza News.ro.

El a stat internat doua saptamani in Spitalul "Grigore Alexandrescu” din Capitala, fiind externat miercuri, dupa ce medicii au stabilit ca starea sa este buna, iar acum poate sa manance, rade, vorbeste si se joaca.

"Copilul a fost externat astazi, cu stare generala buna. Este un copil normal, mananca, rade, se joaca, vorbeste”, declara pentru News.ro, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Raluca Alexandru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.