Social 13 Mai 2017 12:26
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit, in ianuarie, doua contracte de deszapezire cu o valoare cumulata de 6,83 milioane lei (1,5 milioane euro), TVA inclus, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, pentru drumuri aflate in administrarea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (Brasov), potrivit unui anunt publicat sambata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Justificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare este reprezentata, potrivit CNAIR, de aparitia unei situatii de ”urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, in conformitate cu conditiile stricte stabilite in directive”.

Primul contract, de 3,08 milioane lei (0,7 milioane euro), TVA inclus, vizeaza servicii de ”intretinere curenta pe timp de iarna Trim. I 2017 a drumurilor din administrarea DRDP Brasov – Lot 3”.

Locul principal de prestare a serviciilor il reprezinta Sectia Drumuri Nationale (SDN) Tg. Mures. Contractul a fost atribuit in data de 17 ianuarie 2017 companiei Elita Simex din judetul Mures.

Al doilea contract, in valoare de 3,75 milioane lei (0,8 milioane euro), vizeaza servicii de ”intretinere curenta pe timp de iarna Trim. I 2017 a drumurilor din administrarea DRDP Brasov – Lot 2 SDN M. Ciuc”. Contractul a fost atribuit in data de 18 ianuarie firmei Diferit din Cluj-Napoca, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.