Social 12 Mai 2017 08:20
O femeie de 42 de ani din Bucuresti este cercetata pentru inselaciune si uz de fals.

Ea este suspectata ca, in perioada 2009 - 2014, s-a imprietenit cu un cetatean strain pe care l-a indus in eroare sub diverse pretexte si l-a determinat sa-i dea, in mai multe transe, aproximativ 250.000 de euro, pentru rezolvarea unor asa-zise probleme personale.

Joi, politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au facut perchezitii la trei adrese si au dus 4 persoane la audieri.

"Din datele si probele administrate in cauza a rezultat ca cei doi au discutat prin intermediul mijloacelor de comunicare electronica, iar femeia a determinat victima sa-i remita bani pentru diferite motive nereale, precum tratamente medicale, cursuri la facultate, contract de vanzare-cumparare locuinta", precizeaza Politia Romana.

In urma perchezitiilor, au fost ridicati 4.500 de euro, 150 de grame de bijuterii si doua telefoane mobile, arata Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.