Social 10 Mai 2017 10:34
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi moderate cantitativ, precipitatii mixte la munte, racire accentuata, bruma, pana joi dimineata.

"Pana in a doua parte a zilei de miercuri, temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse in sud si sud-est si local in centrul tarii, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, indeosebi la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi perioade de timp in care vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, posibil, grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si punctiform 25...30 l/mp.

Vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta perioada, iar in cursul diminetilor, in special a celei de joi, se va produce bruma local in nord-vest, centru si nord si pe spatii mai restranse in restul teritoriului, cu precadere in zonele deluroase", se arata in informare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.