La finalul unui proiect de amenajare care s-a intins pe 12 luni, compania Stadio Hospitality Concepts, impreuna cu SkyTower Building, inaugureaza restaurantul NOR, situat la etajul 36 al cladirii de birouri SkyTower, cea mai inalta constructie civila din Romania.

Restaurantul, cu o capacitate de peste 200 de locuri, ofera o vedere unica a orasului in care se disting toate cladirile impozante din peisajul Capitalei si, in zilele cu cer senin, chiar profilul muntilor Bucegi.

NOR se distinge printr-un decor compus exclusiv din solutii gandite si produse la comanda. Particularitatea spatiului i-a determinat pe designeri sa proiecteze un mix original in care niciun corp de mobilier nu depaseste 86 de centimetri inaltime, pentru a nu afecta campul vizual al clientilor.


Conceptul meniului completeaza experienta NOR cu 36 de retete inspirate din tot atatea zone de gust si bucatarii celebre. Din pozitia de reper turistic al Bucurestiului, NOR pune accent si pe bucataria locala si reinterpreteaza mai multe preparate celebre din Romania.

Citeste si:

„Pentru noi, NOR nu reprezinta doar un nou chirias, ci o completare fireasca a cladirii care, de la finalizarea constructiei, este un simbol al Bucurestiului modern. De la bun inceput am fost hotarati sa identificam cel mai bun partener pentru a putea ajunge sa oferim angajatilor si vizitatorilor nostri un restaurant cu adevarat la inaltime”, a declarat Ruxandra Grinzeanu, Director Executiv SkyTower Building.

NOR va fi deschis in fiecare zi, de la orele 10 pana la 12 am si, va oferi un meniu general, un meniu de mic dejun, disponibil in fiecare dimineata si un meniu de pranz. Accesul in cladirea SkyTower si in restaurantul NOR se face din Bd. Barbu Vacarescu nr. 201.