Social 2 Mai 2017 13:05 de Clara Vacaru
Un politist din Oradea a oprit traficul intr-o zona aglomerata din oras, pentru a lasa o rata si cativa boboci sa traverseze strada in siguranta.

Politistul a oprit traficul rutier fara ezitare atunci cand a vazut o rata care incerca sa traverseze strada impreuna cu mai multi boboci.

El chiar a ajutat trei boboci de rata sa nu se piarda de mama lor, astfel ca, dupa cateva minute, pasarile au ajuns in siguranta pe trotuar. Ulterior, ratele au fost indrumate spre Crisul Repede.

Un oradean a surprins toata intamplarea intr-un videoclip pe care l-a postat ulterior pe pagina de socializare Facebook. Videoclipul a strans sute de aprecieri, dar si o multime de comentarii, majoritatea laudand gestul politistului, scrie bihon.ro.

Vezi filmarea facuta de sofer pe bihon.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.