Social 1 Mai 2017 14:42
Traficul pe DN 1 pe tronsonul Predeal-Azuga-Busteni, pe sensul de coborare dinspre munte, este aglomerat, luni dupa-amiaza, din cauza numarului mare de masini. Si in judetul Constanta, s-au format coloane de autoturisme intre Agigea si Constanta, precum si pe drumul din statiunile Vama Veche si 2 Mai.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza numarului mare de masini, circulatia rutiera pe tronsonul Predeal-Azuga-Busteni, pe sensul de coborare al DN1 se desfasoara ingreunat.

Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN1, politistii recomanda folosirea rutei alternative DN1A Sacele-Cheia-Valenii de Munte-Ploiesti.

De asemenea, turistii care se intorc din zona Bran-Moeciu catre Capitala sunt sfatuiti sa utilizeze ruta DN73 Bran-Campulung-Pitesti -A1-Bucuresti.
Potrivit Politiei Romane, trafic aglomerat este si pe drumurile din judetul Constanta, intre Agigea si municipiul Constanta formandu-se o coloana de masini de aproximativ 400 de metri. Si de la Mangalia se circula ingreunat pe sensul spre Constanta, circulandu-se in coloana pe drumul din statiunile Vama Veche si 2 Mai, scrie News.ro.

Deocamdata, circulatia pe Autostrada Soarelui se desfasoara fara probleme, existand posibilitatea sa se aglomereze spre seara.

Politistii le recomanda turistilor care se intorc din minivacanta de 1 Mai pe DN 1 Brasov - Ploiesti sa foloseasca rutele alternative DN 1A, prin Cheia, si DN 71, prin Targoviste, in conditiile in care in a doua parte a zilei este posibil ca traficul sa se intensifice. De asemenea, turistii care vin de la mare pe Autostrada Soarelui sunt sfatuiti, pentru a nu se crea aglomeratie la statia de taxare de la Fetesti, sa plateasca taxa prin SMS sau la benzinarii.

De asemenea, turistii care se vor intoarce din zona Bran – Moeciu catre Bucuresti vor putea folosi, daca va fi necesar, si ruta DN73 Bran – Campulung – Pitesti – A1 – Pitesti – Bucuresti (alternativa la traseul Bran – Rasnov – Predeal – Sinaia – Ploiesti – Bucuresti, pe DN1).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.