Accident pe un santier din Capitala. Un muncitor a murit dupa ce a fost prins sub un container de cateva sute de kilograme. Din primele informatii, o macara ar fi vrut sa mute containerul, s-a rasturnat, iar blocul de tabla a picat peste unul dintre muncitorii care se aflau in zona. Pompierii intervin in acest moment.

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost prins sub un container care a cazut dupa ce macaraua care il ridica s-a rasturnat.

In urma cu cateva minute, containerul a fost ridicat. Au fost folosite perne pneumatice de mare capacitate pentru ridicarea containerului de dimensiuni mari. Barbatul a fost extras insa, asa cum am anticipat, sansele erau reduse de supravituire. Medicii au constatat decesul acestuia” a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile.

Daniel Vasile a precizat ca accidentul s-a produs pe o proprietate privata, unde era organizare de santier si erau depozitate materiale de constructii, nefiind ridicate cladiri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.