Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este ranita, in urma unui grav accident rutier produs luni dupa-amiaza, pe DN 65, in judetul Olt, si in care au fost implicate un TIR si doua autoturisme. Primele informatii erau ca sase persoane au fost grav ranite in urma accidentului. In acest caz a fost activat Planul Rosu de interventie

Accidentul s-a produs in localitatea Bobicesti din judetul Olt, fiind implicate un TIR si doua autoturisme. La fata locului intervin doua echipaje SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple si una de descarcerare si trei echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanta Olt.

In accident au fost implicati si doi copii. Acestia au fost preluati de ambulante si transportati la spitalul din Slatina. Tot acolo a fost dus si un barbat ranit in accident.

Cinci oameni si-au pierdut viata in aceasta tragedie.

"Echipajul SMURD de pe elicopter se întorcea din misiune de la Bucureşti. A aterizat să acorde îngrijiri medicale victimelor aflate în stop cardio-respirator. Din păcate, nu au funcţionat manevrele de resuscitare. Sunt cinci persoane decedate la faţa locului. Şoferul autotrenului are mai multe leziuni”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit News.ro.

Cauza probabila a accidentului este explozia unui cauciuc al autotrenului. Soferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele doua autoturisme.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.