Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, pentru desfasurarea Festivalului International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.
Astfel, pentru Festivalul Spotlight, de joi pana duminica, intre orele 20.00 si 23.00, se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei intre Strada C.A. Rosetti si Splaiul Independentei, precum si pe strazile adiacente, cu exceptia Bulevardului Regina Elisabeta, Strazii Ion Campineanu si Strazii Doamnei - Strada Eforiei.

Pe durata restrictiilor se va asigura o banda de urgenta pentru accesul autovehiculelor la institutiile din zona afectata, precizeaza politistii.

Monumentele de arhitectura de pe Calea Victoriei - Palatul CEC, Cercul Militar National, Biblioteca Centrala Universitara, Palatul Telefoanelor - vor fi puse in lumina de proiectoare cu lasere, un Fiat va fi transformat in acvariu luminos, "Gardienii Timpului", din Germania, vor strajui coloanele Muzeului National de Istorie, iar picturile lui Stefan Luchian vor fi piese centrale pe Grand Hotel du Boulevard, la Spotlight 2017, care se va desfasura la Bucuresti intre 20 si 23 aprilie.

Traficul va fi restrictionat in Bucuresti, joi si duminica, si pentru ceremoniile militare dedicate Zilei Fortelor Terestre.

Astfel, joi, intre orele 11.30 si 13.00, va avea loc o ceremonie de depuneri de coroane de flori la Monumentul Geniului, situat la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu Bulevardul Geniului.

Brigada Rutiera transmite ca, pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona banda I de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu, intre Bulevardul Vasile Milea si Bulevardul Geniului, inclusiv breteaua din dreptul Monumentului Eroilor Genisti, intre orele 11.00 si 13.00.

Tot joi, intre orele 08.30 si 10.30, va avea loc o ceremonie similara la Monumentul Infanteriei din Parcul Kiseleff.

Traficul rutier va fi restrictionat pe benzile III si IV de pe Soseaua Kiseleff, intre Strada Arhitect Ion Mincu si Intrarea Noptii (zona Monumentului Infanteriei), intre orele 08.00 si 10.30, mai arata rerpezentantii Brigazii Rutiere.

De asemenea, duminica va avea loc, intre orele 20.00 si 23.00, o retragere cu torte pe traseul: Palatul Cercului Militar National - Bulevardul Regina Elisabeta - Bulevardul Mihail Kogalniceanu - Piata Operei - Pod Cotroceni - Soseaua Cotroceni - Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul General Vasile Milea - Drumul Taberei - sediul Statului Major al Fortelor Terestre.

Deplasarea se va face pe banda I de circulatie a traseului mentionat.

Tot duminica, intre orele 19.00 si 20.10, se va restrictiona traficul rutier pe Strada Constantin Mille, intre Calea Victoriei si Strada Ion Otetelesanu, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.