Conform datelor MediHelp Romania, parte a MediHelp International, utilizatorii planurilor de asigurare medicala internationala au ales, in ultimii 2 ani, marile capitale europene ca destinatie pentru vacanta de Paste.

Dintre preferintele clientilor romani fac parte orase precum Londra, Paris, Barcelona sau Roma.

Conform Girls Guide to Paris, in 80% din cazuri, deciziile referitoare la destinatia de vacanta precum si detaliile de organizare sunt gestionate de catre femei. Cu toate astea, datele MediHelp arata ca, atunci cand vine vorba de siguranta medicala din timpul calatoriei, solicitarile referitoare la asigurarea medicala internationala vin din partea barbatilor.

„Indiferent de tara in care aleg sa calatoreasca, cei care beneficiaza de un plan de asigurare medicala internationala pot accesa cu usurinta servicii medicale, cu ajutorul departamentului nostru de Customer Care. Datorita suprapunerii Pastelui ortodox cu cel catolic, anul acesta suntem pregatiti pentru o crestere semnificativa a solicitarilor din afara tarii, in special pentru asistenta medicala ambulatorie”, declara Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.

Potrivit unui comunicat remis 9am, cele mai accesate servicii in timpul vacantelor din afara tarii sunt serviciile medicale in ambulatoriu, legate, in special, de tratarea simptomelor unor afectiuni gastro-intestinale, des intalnite in perioada sarbatorilor de Paste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.