Social 8 Aprilie 2017 22:52 de Clara Vacaru
 Un agent de penitenciar de la Poarta Alba, in varsta de 48 de ani, a fost gasit mort intr-o masina distrusa intr-un incendiu, in apropiere de Medgidia, medicii legisti stabilind ca acesta a murit carbonizat.

Potrivit anchetatorilor, o masina distrusa in urma unui incendiu a fost descoperita vineri seara la iesirea din localitatea Medgidia, iar in interior se afla o persoana decedata. Oamenii legii au stabilit ca barbatul care se afla in autoturism avea 48 de ani si lucra ca agent la Penitenciarul Poarta Alba. Cu cateva ore inainte de aceasta descoperire, fata barbatului respectiv postase un anunt pe pagina de Facebook in care cerea ajutor pentru gasirea sa in conditiile in care acesta nu ajunsese acasa, si nici nu putea fi contactat telefonic.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei, iar medicii legisti au stabilit in cursul zilei de sambata ca el a murit carbonizat.

Una dintre variantele anchetatorilor este ca barbatul a mers cu masina sa intr-un loc retras in apropiere de Medgidia, a dat foc autoturismului, dupa care s-a urcat in masina.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia continua investigatiile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs decesul barbatului.

In urma cu o luna, un angajat al Penitenciarului Poarta Alba a fost gasit mort in apartamentul sau, el spanzurandu-se cu un cordon de teava de gaz din interiorul locuintei. Barbatul respectiv avea 44 de ani si lucra in cadrul penitenciarului ca inspector asistent social.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.