Social 6 Aprilie 2017 11:34
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de precipitatii moderate cantitativ, predominant ninsori la munte, intensificari ale vantului.

In intervalul 06.04, ora 16.00 - 08.04, ora 09.00, se vor inregistra "precipitatii mai ales in regiunile nordice, estice si centrale, precum si la munte, unde se vor cumula cantitati de 15...20 l/mp si izolat 25 l/mp.

Vor fi ploi, mai ales averse si se vor semnala descarcari electrice, iar in Maramures si Transilvania, incepand cu dimineata zilei de vineri (7 aprilie) temporar precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

In zona montana vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zapada, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vantul va avea intensificari cu viteze de peste 70...80 km/h, viscolind si spulberand zapada, in special pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura.
Intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, cu rafale de pana la 50...60 km/h", se arata in informarea meteo.

De asemenea, meteorologii anunta ca "in cursul noptilor de vineri spre sambata (7/8 aprilie) si sambata spre duminica (8/9 aprilie) se va produce bruma local in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei si pe arii restranse in rest", scrie romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.