Social 4 Aprilie 2017 15:20
Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, in urma atacului care a avut loc luni, la metroul din Sankt Petersburg, anunta Administratia Prezidentiala.

"Doresc sa exprim sincere condoleante dumneavoastra, poporului rus si familiilor indoliate ca urmare a atacului revoltator de la metroul din Sankt Petersburg, care a facut victime in randul populatiei civile, curmand vieti nevinovate si ranind grav alti pasageri.

Intreaga noastra compasiune se indreapta catre familiile greu incercate ale victimelor, carora le suntem alaturi, si catre cei raniti, carora le uram insanatosire grabnica", se arata in mesajul Presedintelui Romaniei.

De asemenea, seful statului a reiterat importanta continuarii eforturilor conjugate si coordonate in lupta cu flagelul terorismului si extremismului violent, pentru prevenirea si combaterea acestora, scrie digi24.ro.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.