Social 4 Aprilie 2017 11:32
Dupa ce senatorul Ioan Denes a sustinut ca homosexualii care se tin de mana pe strada ii "lezeaza" libertatea", politistul Marian Godina reactioneaza printr-o postare pe o retea de socializare, subliniind ca ar trebui sa fim preocupati de lucruri mai importante, scrie digi24.ro.

"Intr-o tara in care totul e perfect, locuitorii traiesc cu totii in bunastare, toti au locuri de munca si nu e nimic de schimbat si nimic de imbunatatit, problema homosexualilor care umbla pe strada tinandu-se de mana devine una grava, care sta in calea fericirii romanilor. Mai ales daca esti cu copilul si te intreaba de ce se tin aia doi de mana.

Dar daca te intreaba copilul de ce un alt copil cerseste? Daca te intreaba de ce nu il lasi si pe el in excursia organizata cu scoala, pe care tu nu iti permiti sa i-o oferi? Daca te intreaba de ce fumezi? Daca te intreaba unde e tati sau mami, de care tu esti divortat sau divortata? Daca te intreaba de ce colegii lui au toti biciclete si tablete iar el nu? Daca te intreaba de ce esti mai in varsta decat maica-sa cu 20 de ani si de ce copiii il intreaba la scoala daca tu esti bunicul? Daca vei reusi sa ii dai cate un raspuns la toate intrebarile astea, nu cred ca te vei incurca in a-i explica de ce exista homosexuali.

In plus, ai putea sa mai iei in calcul o intrebare pe care baietelul tau s-ar putea sa ti-o puna peste ceva ani si care s-ar putea sa sune asa: tati, iti place de Vasile, noua mea iubita?", a scris Marian Godina pe Facebook.

Sambata, aproximativ 30 de membri ai comunitatii LGBT au protestat in fata sediului PSD fata de declaratiile senatorului Ioan Denes. Manifestantii s-a tinut de maini si au fluturat steaguri colorate in fata sediului PSD din Soseaua Kiseleff, care era, insa, inchis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.