Social 3 Aprilie 2017 18:00
Ariston Thermo Group, unul dintre liderii mondiali pe piata de echipamente de incalzire si producere a apei calde menajere, anunta numirea lui Laurent Jacquemin in pozitia de CEO, incepand cu luna martie a acestui an.

Laurent Jacquemin s-a alaturat echipei Ariston Thermo in 1992, ocupand diferite pozitii in cadrul Grupului in cei 25 de ani petrecuti in companie, de la functii de manager de produs, pana la responsabilitati de ordin comercial, atat le nivelul unei singure tari, cat si la nivel regional sau de divizie de business.

Potrivit unui comunicat remis 9am, de-a lungul carierei sale, acesta s-a facut remarcat ca lider cu valori solide, fiind capabil sa realizeze schimbari importante si sa contribuie la dezvoltarea Grupului, fiind un adevarat suport pentru cresterea companiei atat la nivel de rezultate, cat si in ceea ce priveste calitatea.

Spre exemplu, Laurent Jacquemin a coordonat cu succes dezvoltarea companiei in Europa si China, lansarea brandului Elco, achizitia si integrarea unor diverse firme achizitionate precum Atag Heating din Olanda sau Gastech din Danemarca.

In ceea ce il priveste pe Leonardo Senni, cel care a detinut functia de CEO in ultimii trei ani, asigurand consolidarea pozititiei de lider a Ariston Thermo Group, cat si cresterile raportate de companie, acesta va ocupa pozitia de Managing Director in cadrul Merloni Holding.

"Numierea lui Laurent ca CEO al Ariston Thermo confirma dorinta si angajamentul privind valorizarea talentelor din companie ce pot contribui la cresterea Grupului si pot asigura dezvoltarea acestuia”, a declarat Paolo Merloni, Presedinte al Ariston Thermo Group


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.