Social 2 Aprilie 2017 14:26
Gheorghe Nichita va fi consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, lider al PSD Iasi. Acesta din urma a declarat ca il angajeaza pe fostul primar al Iasiului pentru ca nu sunt atat de multi oameni "care sa se priceapa".

Gheorghe Nichita, trimis in judecata de DNA in doua dosare pentru fapte de coruptie, va incepe munca de luni.

"Are prezumtia de nevinovatie. Pana la lamurirea problemelor juridice, totusi, domnul Nichita are o experienta foarte bogata si experienta dumnealui de 30 de ani in administratie vrem sa o folosim. Deci nu semneaza, nu va semna documente, ci va aduna pe toti, va face parte din comisie ca si consilier atunci cand sunt eu plecat la Bucuresti", a declarat Maricel Popa, citat de digi24.ro.

"Nu avem atat de multi oameni in Iasi care sa se priceapa. Are experienta bogata in administratie si trebuie sa o folosim. Avem proiecte mari si el poate merge la Bucuresti", a adaugat el, citat de hotnews.ro.

Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca a primit mita de la presedintele grupului UTI, Tiberiu Urdareanu, judecat si acesta, alaturi de alte doua persoane implicate in dosar, pentru dare de mita.

Primarul suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata de DNA dupa ce ar fi utilizat Politia Locala pentru a-si urmari fosta iubita, alaturi de el fiind deferiti justitiei fostul director al Politiei Locale Iasi Liviu Hliboceanu si un fost sef de serviciu din institutie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.