Social 30 Martie 2017 14:32 de Clara Vacaru
Peste 250 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate la Expozitia Internationala Felina de Primavara – SofistiCAT, care va avea loc in zilele de 1-2 aprilie, la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucuresti.

Prin fata unui prestigios juriu international vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Siberiana, Ragdoll, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Cele mai frumoase pisici din expozitie se vor intrece atat sambata, cat si duminica in marea finala, pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

In cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting). De asemenea, vizitatorii vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii centre de joaca pentru pisici.

Ca de fiecare data, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania "ARATA CA ITI PASA", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii pana-n 12 ani au acces gratuit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.