Social 29 Martie 2017 17:21
Proiectul de hotarare privind "solicitarea catre Guvernul Romaniei de a emite un act normativ pentru transferul pachetului de actiuni ale S.C. Metrorex S.A. din proprietatea privata a statului in proprietatea privata a Municipiului Bucuresti" a fost scos miercuri de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Consilierul general Ciprian Ciucu sustine ca nu exista un studiu de impact pentru o astfel de masura, iar din puncte de vedere financiar, aceasta preluare ar fi fost imposibila, fara a pune in pericol investitiile si dezvoltarea retelei, scrie digi24.ro.

Aceasta idee a trecerii Metrorex in subordinea Primariei Capitalei nu este noua, avand in vedere declaratiile lui Victor Ponta din 2012.

"S-a vorbit destul de mult de tronsonul spre Drumul Taberei si ala trebuie continuat, dar trebuie nu sa spunem noi de la minister, pe tot felul de interese obscure, cum sapam in sapte directii metrou si de fapt nu terminam nicaieri. Trebuie Primaria Generala, cu sprijin de la Guvern si cu propriile forte, pe baza mandatului pe care il au de la cetateni, sa continue prioritizarea. Intai fac linia spre Drumul Taberei si, dupa aceea, cea spre Pantelimon. Sapam in sapte locuri de sapte ani si o sa terminam in 70 de ani", a sustinut Victor Ponta in septembrie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.