Social 29 Martie 2017 16:02
Printul Charles a sosit miercuri la Bucuresti, pentru o vizita oficiala de trei zile in Romania, in cadrul careia va avea intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Sorin Grindeanu, dar si cu membri ai unor organizatii neguvernamentale.

In prima zi a vizitei oficiale, Printul Charles va depune o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut si se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Discutiile dintre presedintele Iohannis si printul Charles vor viza dezvoltarea si aprofundarea relatiei de Parteneriat Strategic dintre Romania si Marea Britanie, inclusiv in domeniul securitatii, evolutia relatiilor dintre cele doua tari in perspectiva Brexit, cu accent pe situatia comunitatii romanesti din Marea Britanie, precum si ampla activitate caritabila desfasurata de printul de Wales in Romania.

Seful statului ii va conferi printului Charles "Steaua Romaniei" in Grad de Mare Cruce, in semn de "pretuire pentru activitatea in Romania si pentru promovarea imaginii acesteia in lume", intr-o ceremonie organizata la Palatul Cotroceni.

Acesta este cea de-a doua vizita oficiala in tara noastra a Printului de Wales, din 1998 si pana in prezent, relateaza HotNews care citeaza Agerpres.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.