Social 28 Martie 2017 18:05 de Clara Vacaru
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, sentinta primita de Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

"Sase ani e putin pentru bataia de joc pe care a practicat-o aceasta doamna la adresa oamenilor cinstiti, care castiga cat o miime din cat cheltuia ea prin magazinele din Paris. Aroganta fata de fraierii care nu stiu cum se fac banii...", a spus jurnalistul, amintindu-si o discutie pe care a avut-o in trecut cu Elena Udrea.

"Cu cativa ani in urma, eu eramn in studio, Udrea era la telefon. Era vorba de cei 3 milioane de dolari pe care ii luase imprumut de la o banca. Am intrebat-o cum sa fac si eu sa primesc imprumut 3 milioane de la banca. Mi-a raspuns asa, compatimitor: "Domnule Popescu, dumneavoastra nu va pricepeti la chestiuni financiare". Aceasta a fost atitudinea ei, de a-i considera pe ceilalti niste saraci si niste fraieri.

Ea a fost plantata in toata functiile de un barbat (...). Asta a fost istoria ei.

6 ani sunt mult si putin. Probabil ca Basescu si-a smuls parul din cap, si-a rupt hainele de pe el, iar ea se va prezenta ca o martira. Nu o sa-si diminueze aroganta si tupeul, dar faptul ca va ajunge la penitenciar este folositor pentru civilizatia din aceasta tara.

Este un dosar (n.r dosarul Gala Bute) comparabil ca importanta cu cel al lui Nastase. Elena Udrea mai avea putin si era nu presedinta, ci imparateasa Romaniei. Ea a condus Romania, imbratisata de domnul Basescu. Este un dosar marcant si va lasa niste urme in constiinta colectiva aceasta sentinta. Totusi e prima instanta.

Nu poate DNA si trimite in judecata cat pot fura unii in Romania", a comentat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Citeste si: Elena Udrea, condamnata la sase ani de inchisoare in Gala Bute


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.