Social 27 Martie 2017 16:02 de Clara Vacaru
Un adolescent de 14 ani din localitatea Gherta Mare a fost gasit spanzurat de catre tatal sau. Nimeni nu stie ce l-ar fi determinat sa faca acest gest.

Adolescentul a fost gasit mort in podul unei anexe a casei, chiar de catre tatal sau. Barbatul a intrat in soc in momentul in care si-a vazut copilul fara viata si a avut nevoie de ajutor medical.

Cazul a fost preluat de catre o echipa de politisti criminalisti, care vor stabili circumstantele in care s-a produs tragedia si care au fost motivele care l-ar fi determinat pe minor sa recurga la acest gest.

Parintii minorului nu stiu ce l-ar fi putut determina pe acesta sa recurga la acest gest si le-au declarat criminalistilor ca, din cate stiu, copilul nu a dat semne ca ar avea astfel de ganduri.

Cercetarile in acest caz continua.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.